Slider

Over Natascha Koningsveld

Natascha Koningsveld (1968) is een pionier op het gebied van natuurcosmetica en biologische huidverzorging. Op haar achttiende startte ze haar eerste schoonheidsstudio in Amsterdam-Zuid. Daar begon ze met het combineren van natuurlijke ingrediënten om huidproblemen te behandelen. Na een lange carrière als zelfstandig ondernemer, natuurgeneeskundig therapeut, visagiste en Creative Director in de beautybranche (Dr.Hauschka, H2O Plus), richtte Natascha in 2009 Colour&Spice – The Holistic way of Beauty- op. In haar studio ontwikkelde ze een holistische Beauty Methode voor vrouwen die op natuurlijke wijze hun huid en uitstraling willen versterken, ook op energetisch en spiritueel niveau. “Door mijn jarenlange ervaring in natuurlijke huidverbetering, personal branding en natuurgeneeskunde wist ik wat vrouwen helpt om zich mooi te voelen en dit uit te stralen in alles wat ze doen. Binnen een paar maanden was er een wachtlijst van een half jaar. Duizenden vrouwen vonden hun weg naar mijn praktijk. De holistische behandelingen en natuurzuivere huidverzorgingsproducten van Colour&Spice worden nu in het binnen- en buitenland verkocht door prachtige vakvrouwen.“

Liefs

Natascha

Mijn liefde voor natuurlijke schoonheid

Ik creëer graag schoonheid om mij heen met alles wat puur is. Mijn holistische huidverzorging is daar een mooi voorbeeld van. Op basis van geneeskrachtige kruiden, plantenextracten en traditionele geneeswijze worden de meest kostbare producten samengesteld. Zo heelt de huid van binnenuit en wordt innerlijke schoonheid bekrachtigt. Niet alleen door wat je ziet, maar ook door wat je ruikt, hoort en voelt.

De producten van Colour&Spice prikkelen alle zintuigen en richten zich op schoonheid vanuit het grote geheel. Niet alleen gefocust op de buitenkant. Maar op wie je bent, wat je voelt, en wie je als vrouw wilt zijn.

Schoonheid
“Voor mij is echte schoonheid de magische aantrekkingskracht die ontstaat als vrouwen in verbinding zijn met hun natuurlijke krachtbron. Mijn grootste passie is om die bron te voeden met holistische huidverzorging, healing, personal branding en a whole lotta love!”

De start van de Holistic Journey

Vanuit die gedachte begon mijn zoektocht naar natuurzuivere huidverzorging met een helende werking op lichaam, huid en geest. Met jarenlange kennis en ervaring in natuurcosmetica en traditionele geneeswijzen ontwikkelde ik de Holistic Beauty Methode. Mijn droom kwam uit: mijn liefde voor schoonheid delen met alle betoverende vrouwen out there.

De Holistic Beauty Methode van Colour&Spice

De Holistic Journey van Colour&Spice is ontstaan vanuit dertig jaar lange praktijkervaring, kennis in natuurlijke huidverbetering en een combinatie van natuurcosmetica, traditionele geneeswijzen en coaching. De drie stappen, Beauty Detox, Rebalance en Uplifting, zijn een harmonieus samenspel dat niet alleen effectief is voor de huid. In de afgelopen jaren hebben al duizenden vrouwen de positieve gevolgen van de Holistic Journey methode ervaren.
De producten Colour&Spice zijn altijd:
  • ✔ Overladen met mooie, actieve en heilzame werkstoffen
  • ✔ Vervaardigd uit krachtige planten, bloemen, edelstenen en kruidenextracten
  • ✔ Handgemaakt in kleine batches voor zuivere en duurzame huidverbetering
  • ✔ Vrij van kleur- en geurstoffen en synthetische conservering
  • ✔ Op therapeutische wijze geformuleerd voor en door vrouwen
  • ✔ Getest op mensen en niet op dieren
  • ✔ Vegan

Love Letters

Guusje Wannet, Sensual Glow

“Guusje Wannet, Sensual Glow, beleefde onlangs haar eerste holistic beautybehandeling: “Ik onderging de behandeling en moest mijn tranen bedwingen. Zo echt, zo puur. Mijn reis ging van gember naar zonlicht, van olie naar drukpunten, van meridianen  naar sensuele geuren, van spannende apparaten die mij op magische wijze rimpelarm maakten, naar olie op mijn voeten, naar kleurenwijsheid en levenslessen.”

WIL JE OOK HOLISTIC BEAUTY THERAPIST WORDEN?

Sharing the holistic vision of beauty

Vanuit die gedachte begon mijn zoektocht naar natuurzuivere huidverzorging met een helende werking op lichaam, huid en geest. Met jarenlange kennis en ervaring in natuurcosmetica en traditionele geneeswijzen ontwikkelde ik de Holistic Beauty Methode. Mijn droom kwam uit: mijn liefde voor schoonheid delen met alle betoverende vrouwen out there.
Natascha Koningsveld

Express Your true Nature

Natascha Koningsveld is creator van de Colour&Spice Holistic Skincare en daarnaast geeft ze consulten en beauty Sabbaticals aan veelzijdig en ondernemende vrouwen.

Welcome

TO THE HOLISTIC WORLD OF BEAUTY

Join our mailing list and enjoy the Holistic Journey with Colour&Spice.