Slider

Zelf werken met de Holistic Beauty methode

Zoek jij naar een holistische manier van werken? Een unieke productlijn voor in je salon of praktijk? En een authentieke behandelmethode die cliënten nergens anders zullen ervaren? De Holistic Beauty methode van Colour&Spice helpt te verbinden met je eigen krachtbron en die van jouw cliënten. Volg de training tot Beauty Therapist en pas de Holistic Beauty methode zelf toe in jouw praktijk of salon.

Professionele verdieping in jouw aanbod

Al duizenden vrouwen kregen diepere inzichten en hebben de kracht ervaren van hun eigen schoonheid. Speciaal voor ambitieuze therapeuten, schoonheidsspecialisten en andere changemakers, biedt Colour&Spice trainingen aan tot Holistic Beauty Therapist op het gebied van natuurlijke huidverzorging.
HolisticBeautyTherapist-min

Training tot Holistic Beauty Therapist

Tijdens onze training leer je te werken met de holistische beauty methode van Colour&Spice. Na afronding mag je jezelf Holistic Beauty Therapist noemen en kun je de Holistic Beauty Therapy aanbieden aan je eigen cliënten. De training richt zich op holistisch ondernemen, natuurlijke huidverbetering en het coachen van je cliënten naar een holistische manier van leven en zelfliefde. Ook lees je hoe je de producten van Colour&Spice zelf kunt gebruiken tijdens behandelingen. Deze training helpt bij het versterken van jouw merk, zodat je een resultaatgerichte en authentieke praktijk of salon kunt neerzetten.

In de training leer je o.a.:

  • ✔ Een mix van Westerse behandeltechnieken met Oosterse natuurgeneeswijzen
  • ✔ Cliënten te behandelen op fysiek, mentaal en spiritueel niveau
  • ✔ Personal branding: Als merk sterker te worden en jouw eigen stijl te versterken
  • ✔ Persoonlijke diepgang te creëren tijdens je behandelingen
  • ✔ Natuurlijke huidverbetering op holistische wijze
  • ✔ Te werken met onze holistische beauty methode, zonder je eigen werkwijze te verliezen

Meer weten over de training tot Holistic Beauty Therapist?

Love Letters

“Tijdens het eerste uur van de training wist ik: “Ik heb een goede keuze gemaakt”. Al mijn zintuigen werden geprikkeld, opgeladen met de juiste vibe en lessen bomvol wijsheid. Dit was het ontbrekende puzzelstukje waar ik al die tijd naar had gezocht. Het plaatje klopt nu, zo had ik het in mijn gedachten. Werken op een diep niveau, met natuurzuivere producten en de krachtige Colour&Spice Beauty methode maakt dat ik dichter bij mijzelf sta en daardoor het beste van mijzelf kan geven.
De heelheid en bezieling is voelbaar in ieder flesje! “PUUR”
Dankbaar, hier wil ik me in blijven verdiepen … zo mooi is het!”

Sandra Werckx – Meraki Holistic Beauty & Hair

“Vandaag was voor mij de langverwachte training tot Beauty Therapist bij Colour&Spice. Een intense dag waarbij ik veel herkenning vond in de filosofie van de behandelingen en de wijze van werken, denken en vooral ook voelen. Dit is wat ik tot nu toe heb gemist in een merk. Diepgang!
Natascha heeft de creator in mij aangewakkerd en mij duidelijkheid gegeven dat ik op de juiste weg ben met mijn praktijk. Een heerlijk gevoel dat mij nog meer motiveert om dit door te zetten, mijn hart te volgen en te doen waar ik enorm blij van word met Âme”. Let’s follow the holistic pathway to your creations with soul.”

Sandra Damoiseaux – AMÊ

“Zo mooi hoe de afgelopen weken zijn verlopen.
Ik heb de prachtigste, meest sprankelende training ooit gekregen van Natascha Koningsveld van Colour&Spice. Ik ben nu holistic beauty therapist. Alles komt samen. Wie ik ben, wat ik voel, wat ik doe en hoe ik wil werken. De kunstenaar in mij heeft een podium gekregen. Mijn creatieve en vrije geest nog meer ruimte. Waardering, bewondering, verwondering en heel veel liefde.

Dank lieve Natascha.
Love Monique Rosalie

NEEM CONTACT MET ONS OP

Neem voor hulp bij vragen over onze producten of verkoop, licentiëring en retourzendingen contact op via info@colourandspice.nl of het contactformulier:

Welcome

TO THE HOLISTIC WORLD OF BEAUTY

Join our mailing list and enjoy the Holistic Journey with Colour&Spice.