Kom weer helemaal tot jezelf

Deze mooie Belgische dame heeft een groot gevoel voor natuurlijke schoonheid. Met de keuzes die ze maakt voor haar interieur, haar tuin, haar praktijk en de holistische methode waar mee ze wil werken in haar praktijk, gaat ze niet over één nacht ijs. En dat is mooi. Ik denk dat als je bewust kiest waarmee je je dagelijks wilt omringen dit bijdraagt aan een gevoel van geluk. Vanaf vandaag draagt Annelies haar stijlvolle aanpak ook over aan haar cliënten. In haar prachtige huis ontvangt ze vrouwen voor een Colour&Spice-consult en haar Bachbloesem-elixers. Met een achtergrond in het onderwijs, de schoonheidsverzorging en de alternatieve geneeswijze weet ze als geen ander mama’s die zijn vastgelopen te bevrijden van angsten en issues rondom het moederschap. Met de kracht van schoonheid, de natuur en Colour&Spice Holistic Beauty Therapy kom je bij haar weer helemaal tot jezelf. 

Annelies Noben: ‘Hey Natascha, graag wou ik je bedanken voor jouw creatieve input die ik van je mocht ontvangen. Je hebt me dat duwtje gegeven dat ik ‘op dit moment’ echt nodig had. Zo dankbaar dat je mij terug in beweging hebt gezet om te ondernemen, ik voel de energie gelijk terugstromen. Je training is zo mooi, volledig en gestructureerd. Je hebt alles prachtig met elkaar verweven, echt knap!’ Liefs