Free Mini Beauty Sabbatical

Ken je dat? Je hebt behoefte aan nieuwe inspiratie om de energie weer te laten stromen. 

Even helemaal niets, alleen jij – omringd met inspiratie, schoonheid en rust.

Goed nieuws! 

Je kunt nu direct starten met de gratis Mini-Course The Beauty Sabbatical. Door zeven dagen lang, intuïtieve, kunstzinnige werkvormen, visualisaties en holistische beauty rituelen onderdeel te maken van je dagelijks leven zal je direct nieuwe ontdekkingen doen die je dichter bij jezelf brengen.  

Meld je Gratis aan voor de Free Mini-Course The beauty sabbatical:

True Beauty

Iedere vrouw beschikt over een natuurlijke krachtbron die meer tot uiting komt als zij deze gaat herkennen.

We hebben allemaal kwaliteiten (innerlijk en uiterlijk) die we onbevreesd laten zien. Dit zijn persoonlijke kenmerken die zowel voor onszelf als voor de buitenwereld bekend zijn. Maar we hebben ook talenten, gedachtes en uniekheden die we minder gemakkelijk laten zien en onbewust voor onszelf houden. Soms door angst, maar vaker omdat we niet weten hoe we ermee in contact komen.

The Beauty sabbatical helpt je terug te keren naar de plek in jezelf waar je toestemming hebt om jezelf te zijn zonder verplichtingen of verwachtingen.

 

Al meer dan 4000 vrouwen gingen je voor en lieten zich inspireren door de holistische weg naar schoonheid te bewandelen.  Een combinatie van vaardigheden leren voor het versterken van je zelfbeeld en je schoonheid met natuurlijke huidverbetering, personal branding en helende verzorgingsrituelen.

5/5

Meld je Gratis aan voor de Free Mini-Course The Beauty Sabbatical:

Ik ben Natascha Koningsveld, founder van Colour Spice. Een holistische beauty methode en natuurzuivere skincare lijn voor vrouwen die niet gaan voor een quick fix, maar die op een natuurlijke manier hun huid willen verbeteren. In deze Holistic Beauty Therapy, van C&S komt mijn kennis en ervaring van de afgelopen dertig jaar in natuurcosmetica samen met mijn persoonlijke schatten die ik heb verzameld tijdens mijn reizen. Van handgemaakte sieraden, een kleurrijke duizend-en-een-nacht sjaal en een persoonlijke mixed-media tekening: allemaal fijne spullen met een hoog verwengehalte. Daarmee creëert ik de wondere wereld van Colour&Spice waarmee ik de innerlijke schoonheid bij iedere vrouw op een liefdevolle manier hoop te versterken.

 

With Love & Grace,

 

Natascha Koningsveld

Meld je gratis aan voor de free mini-course The beauty sabbatical: