previous arrow
Cover #1 | Colour&Spice
Cover #1 | Colour&Spice
next arrow

Alles wat ik doe, gaat beter dankzij jou.

Ik ben zo dankbaar voor iedereen die mij support om mijn droom uit te laten komen. Door alle mooie publicaties en berichten die ik ontvang voel ik me dagelijks gezegend. Jullie, lieve vrouwen, zijn mijn inspiratie, mijn soul sisters.

With Love & Grace
Natascha
'Nog nooit was mijn huid zo gezond en rustig'

Alle onrustige huidproblemen zijn weg. Zo blij!! Ik gebruik nu de Uplifting crème als dagverzorging, die zorgt dat mijn huid de hele dag mooi voelt.

Liefs,
Linda de Meij

'Mijn huid is zo rustig'

Ik wil nooit meer andere producten. Ik gebruik ieder product dagelijks! Ik ervaar een moment voor innerlijke rust en schoonheid.

Liefs,
Amber

'Een koningsbehandeling'
Natascha heeft de gave om zeer veelzijdig en met verschillende methoden en technieken je innerlijke schoonheid naar de oppervlakte te brengen. Ze gaat verder dan uiterlijk kenmerken en maakt gebruik van een holistische aanpak. Zoals haar naam doet vermoeden, is het elke keer een koningsbehandeling!

Clara de Boer,
Founder Gelukskoffer

Persvermeldingen

Holistic Beauty Journal

by Natascha

Love Letters

Liefdevolle berichten over de Holistic Beauty methode

“De sessie met Natascha was heel verhelderend. Ik kwam erachter dat ik mijn vrouwelijke en slanke vorm veel meer mag laten zien en niet hoef te verschuilen achter zakelijke en sportieve kleding. Ze liet me zien wat voor stoffen er goed bij me passen en vooral ook welke kleuren mij goed staan. En ook daar kreeg ik hele mooie inzichten. Want waar ik persoonlijk voor lichte kleuren ga, kwam ik erachter dat donker mij heel goed staat en dat vooral contrast in kleuren en vormen mij een sterkere uitstraling geven. De tips van Natascha ga ik zeker meenemen als ik mijn garderobe ga aanvullen met nieuwe items. Verder vind ik Natascha een heel warm persoon. Iemand bij wie je je direct op je gemak voelt en dingen toevertrouwt.

‘Echt, de holistische behandeling van Natascha is een bijzondere beleving. Ik kan oprecht zeggen dat het een van de beste was die ik ooit ondergaan heb. De Sat Nam bodyolie gebruik ik nu iedere dag. Heel fijn: ik heb afgelopen winter geen droge, schilferige schenen gehad.’

Sylvia Platjouw – Freestyle Beauty Editor

“Door mijn werk als beautyjournalist heb ik de afgelopen jaren al veel bijzondere beautytreatments mogen ervaren; maar zelden heeft een gezichtsbehandeling zo veel indruk gemaakt als deze, dat ik er nu maanden later nog met veel plezier aan terugdenk. Behalve de waanzinnige stralende gloed (die zelfs wekenlang bleef) heeft Natascha mij voor altijd meer inzichten gegeven over het welzijn van de huid en de connectie met je algehele wellbeing, energie, state of mind en zo meer – terwijl ik na bijna 20 jaar in het vak wel dacht ‘alles te weten’. In alle eerlijkheid was ik voorheen ook niet zo’n fan van oliën op mijn gezichtshuid en ‘kruidige luchtjes’ maar sinds deze geweldige laag op laag ervaring van de Colour&Spice verzorging, ben ik oprecht overtuigd welke mooie resultaten ermee bereikt kunnen worden. Om haar hartverwarmende welkom in de salon niet te vergeten, waar een prettige, serene sfeer hangt: de hele ervaring voelde zodoende echt als een warm bad. Dank lieve Natascha, ik kom zeker weer een keertje terug!”

Anneloes Tas – Beautyjournalist

Zelf het genot van holistische schoonheid ervaren?

Zien is geloven, maar Colour&Spice gaat verder dan alleen zien. De producten van Colour&Spice prikkelen namelijk alle zintuigen en richten zich op natuurlijke schoonheid vanuit het grote geheel.

De Holistic Beauty Methode zelf gebruiken in jouw salon of praktijk? Neem nu contact op met Natascha en ontdek de impact van holistische huidverzorging. Ervaar het effect van onze producten en Holistic Beauty Methode bij jezelf en bij cliënten.

Natascha Koningsveld

Meer weten over holistisch leven?

Kom meer te weten over de holistische lifestyle van Natascha Koningsveld en ontdek wat jij kunt doen om lichaam, geest en ziel in balans te brengen. Luister naar podcasts, lees interessante artikelen of plan een workshop in.