Veelgestelde vragen

Standaard verzending

Bij Colour&Spice worden alle standaard bestellingen binnen Nederland met PostNL geleverd. Onze bestellingen worden twee keer per week verzonden op maandag en donderdag. Mocht je je bestelling sneller willen hebben, laat het ons dan even weten. Er wordt onderscheid gemaakt tussen een brievenbusstuk en een pakketzending. Bij een Pakketzending krijg je altijd een Track & Trace code geleverd van PostNL in de bevestigingsmail van jouw bestelling. Zo kun je altijd zien wanneer jouw bestelling wordt geleverd. Een busstuk heeft geen Track & Trace code, maar wij kunnen bij zoekgeraakte bestellingen contact opnemen met PostNL om te achterhalen waar jouw bestelling is gebleven.

Niet thuis? Geen probleem!

Ben je niet thuis op het moment van bezorging? Geen probleem! Dan wordt standaard geprobeerd het pakket te leveren bij jouw buren. Lukt dit ook niet? Dan laat de bezorger een bericht voor je achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code’. Met deze code kun je op dezelfde dag tot 22:00 uur op MijnPakket aangeven waar jij jouw bestelling bij een tweede poging wilt laten bezorgen.

Je hebt dan de keuze uit één van de volgende opties:

  • Bezorging op een andere dag (tot 6 dagen vooruit te plannen).
  • Bij één van de 2.600 PostNL locaties door heel Nederland. Je haalt jouw zending vanaf 16.00 uur de volgende dag op.
  • In de Pakketautomaat op zeven grote NS-stations.

Bezorgadres

Het adres wat je bij jouw bestelling hebt doorgegeven als factuuradres is in eerste instantie tegelijk jouw afleveradres. Mocht je toch graag een ander afleveradres willen dan jouw eigen adres, geef dit dan aan bij jouw bestelling. Hiervoor kun je kiezen als je iemand een cadeau wilt sturen, of als je bijvoorbeeld je pakketje wilt laten bezorgen op jouw werkadres. Wil jij liever jouw bestelling op een PostNL servicepunt afgeleverd hebben dan is dit ook geen probleem. Selecteer op de kassapagina jouw gewenste afhaal locatie en zie gelijk welke openingstijden dit postkantoor heeft.

Verzendkosten

Standaard verzending Nederland €6,75 & België vanaf €11,00

Voor het verzendklaar maken, controleren en het afleveren van de bestelling betaal je een bijdrage per bestelling. Bij iedere bestelling onder de €75,- wordt een standaard verzendbijdrage van €6,75 doorberekend. Bij iedere bestelling boven de €75,- is de verzending gratis. Mocht je meerdere bestellingen plaatsen op dezelfde dag, dan is het niet mogelijk om deze bestellingen samen te versturen.