previous arrow
Cover #1 | Colour&Spice
Cover #1 | Colour&Spice
next arrow

OVER DE HOLISTIC SKINCARE

De skincare collectie Colour&Spice gaat over méér dan alleen het verbeteren van de huid. Het gaat over levensenergie en de bewustwording van innerlijke schoonheid. Zo gaat wierookolie niet alleen een droge huid tegen, maar brengt het ook lichaam en geest tot rust. Ieder product is zorgvuldig en met de hand vervaardigd met natuurlijke kruiden, plantextracten en oliën. Vanuit eeuwenoude geneeswijzen vormen deze ingrediënten de fundering van de holistische producten van Colour&Spice.

Holistische huidverzorging voor vrouwen

Colour&Spice maakt natuurzuivere huidverzorging waarmee je de levenskracht van je huid versterkt. In het laboratorium worden de krachtigste ingrediënten vanuit alle windstreken samengebracht en verwerkt tot heilzame, holistische huidverzorging voor vrouwen die op een waardevolle wijze hun huid mooi en gezond willen houden.

Alle producten zijn van hoge therapeutische kwaliteit, veganistisch, dierproefvrij en vrij van kleur- en geurstoffen en synthetische hulpstoffen. Er wordt gebruik gemaakt van een eco-geregistreerd conserveringsmiddel, actieve natuurzuivere werkstoffen en waar mogelijk van biologisch geteelde planten.

De juiste producten voor elk huidtype

De huid is het contact tussen de innerlijke wereld en de buitenwereld. Disbalans tussen lichaam en geest resulteert dan ook vaak in een verstoord huidbeeld. De producten van Colour&Spice zijn bedoeld om mentale, spirituele en fysieke energie in harmonie met elkaar te verbinden. Of het nu gaat om droogheid, overmatige produceren van vet of huidveroudering, de producten van Colour&Spice zijn te gebruiken voor ieder huidtype.

Hoe start ik met de producten van Colour&Spice?

Colour&Spice maakt natuurzuivere huidverzorging waarmee je de levenskracht van je huid versterkt. In het laboratorium worden de krachtigste ingrediënten vanuit alle windstreken samengebracht en verwerkt tot heilzame, holistische huidverzorging voor vrouwen die op een waardevolle wijze hun huid mooi en gezond willen houden.

Werkwijze

Start direct thuis met de natuurzuivere skincare lijn van Colour&Spice. Door de holistische beauty methode kun je je huid in drie stappen compleet revitaliseren. De drie stappen zijn: zuiveren (beauty detox), voeden (rebalance) en verstevigen (uplifting). Bij elk onderdeel gebruik je gedurende twee maanden een specifiek serum en speciale dagverzorging.

Vind de juiste producten
voor jouw lichaam en geest

Hulp nodig bij het vinden van de juiste producten voor jouw huid? Of wil je het complete Beauty ritueel ervaren in een professionele salon bij jou in de buurt? Kies dan voor de Holistic Beauty Therapy van Colour&Spice. Ervaar het verschil tijdens de 90-minuten durende behandelingen van één van onze Beauty therapeuten.

De productlijnen van Colour&Spice

Beauty Detox

ZUIVEREN EN HERSTELLEN

De Beauty Detox betekent knopen doorhakken en meer ruimte maken voor jezelf. Een eerste stap naar meer vitaliteit en een stralende huid is het opruimen van afvalstoffen. De krachtige ingrediënten uit de Beauty Detox lijn zorgen ervoor dat je huid zich optimaal kan zuiveren en herstellen.

REBALANCE

OPBOUWEN EN VITALISEREN

Voor een gezond huidbeeld heeft je huid de juiste bouwstoffen nodig. Met de Rebalance producten werk je aan een sterk fundament voor een mooie huid. De voedende en opbouwende formule geeft ondersteuning aan de natuurlijke werking van je huid.

UPLIFTING

VERSTEVIGEN EN VERBINDEN

De uplifting productlijn is een rijke formule met een hoge concentratie natuurlijke werkstoffen, plantaardige oliën en geneeskrachtige plantenextracten die ervoor zorgen dat je huid er fris en stevig uitziet.

Holistic skincare

Ben je overtuigd van de holistische skincare producten en zoek je een verdieping in jouw verzorgingsritueel? Boek dan een Holistic Beauty Therapy Treatment of volg zelf de training tot Beauty Therapist.