De zwaluw kiest een maatje voor het leven

De zwaluw kiest een maatje voor het leven 1

Twee jaar nadat ik mijn business Colour&Spice The Holistic Way of Beauty was begonnen, ontving ik de eerste berichtjes van vrouwen die met mijn methode en de producten wilden werken. Ik wilde mijn enthousiasme hierover dolgraag op andere vrouwen overbrengen, maar na zes mislukte kennismakingsgesprekken dacht ik dat dit not my cup of tea was. Tot er op een druilerige ochtend een jonge vrouw langskwam met haar tot over haar billen en één groot verlangen… Ze had mij gevonden door te luisteren naar zachte fluisteringen tijdens haar smeekgebed. 

Edyta: ‘Ik wilde een eigen praktijk beginnen en dan absoluut geen gewone beautysalon. Maar hoe? En wat? Maanden was ik aan het piekeren en uit pure wanhoop heb ik op een nacht gebeden met de letterlijke woorden: “Geef me alsjeblieft iets wat in elk opzicht bij mij past en waarmee ik de wereld op mijn manier mooier maak voor anderen.” Vlak na die woorden zei een innerlijke stem dat ik in mijn notities van mijn telefoon moest kijken. BAM! Daar stond Colour&Spice, ik had het ooit genoteerd, maar er nooit meer naar gekeken. Vanaf de eerste ontmoeting voelde ik dat dit mijn pad was. Nu ik terugblik op dit hele avontuur, besef ik weer hoe belangrijk het is om je eigen weg te blijven volgen. De innerlijke stem, je kompas moet je nooit negeren. Natascha reikte mij precies de vorm aan voor al mijn skills, wensen, ideeën, dromen en meer! Nu, 10 jaar later, is het nog mooier en beter dan ik mij die ene bijzondere nacht had kunnen voorstellen.’

Afgelopen week kreeg ik van Edyta een gouden zwaluw die symbool staat voor onze vriendschap, verbinding en de rijkdom die wij ervaren in onze samenwerking en ons ondernemerschap. 

Zij gaf mij al het vertrouwen. Zij, zo eerlijk, zo geestig en mooi. Zij en inmiddels 27 andere C&S Holistic Beauty-therapeuten hebben mijn leven in alle opzichten verrijkt. Duizenden vrouwen hebben hun weg gevonden naar haar en de andere therapeuten. We groeien als een malle en zonder haar was ik dit avontuur niet aangegaan.

Lieve Ed, dank je voor alles wie jij van nature bent. Je support, je wijsheid en ongelooflijke gevoel voor humor. Proost op onze vriendschap, de bewondering voor elkaar en jouw mooie geschenk. De zwaluw kiest een maatje voor het leven.