Ontspanning, gevoel van luxe en diepgang

Ontspanning, gevoel van luxe en diepgang 1

Hellevoetsluis… Here she comes

In haar nicheparfumerie maakte en verkocht ze jarenlang de meest exclusieve geuren. Ze werkte als kapster en specialiseerde zich in alternatieve geneeswijzen. Drie jaar geleden reageerde Nathalie op een tekening die ik op Instagram had gepost, ze was er stapelverliefd op geworden. 

Nu, jaren later, heeft ze mij verteld dat deze tekening al die tijd in haar huiskamer had gehangen en dat ze het portret als achtergrond op haar telefoon had. Het was haar krachtsymbool voor het verwezenlijken van haar droom. Inmiddels heeft ze haar Holistic Beauty Therapy-certificaat in the pocket en onlangs heeft ze haar droompraktijk aan de haven in Hellevoetsluis geopend. Je kunt hier de fijne Colour&Spice-behandeling boeken en ontvangt hierbij een parfum op maat. #altijdjedroomblijvenvolgen

Nathalie Maas: ‘Na mijn opleidingen in aromatherapie, voeding en ayurveda was ik op zoek naar iets wat verder gaat dan een praktische behandeling.

Ik zocht naar een behandelwijze waarbij ik al mijn kennis kon inzetten, maar ook vrouwen: ontspanning, gevoel van luxe en diepgang kan laten ervaren in body & mind. Dit bracht mij bij Colour&Spice, the best of both worlds. De expertise van natuurgeneeskunde, gecombineerd met schoonheid, van binnen naar buiten.

Tijdens de training maak je echt een soort van shift, wat al een hele tijd onder de oppervlakte aanwezig was, maar nog niet tot uiting kwam, komt in de Colour&Spice-training tot volle wasdom en krijgt dan voor het eerst daadwerkelijk vorm. En dan ga je het helder en duidelijk zien. Dan wordt je gevoel in beeld uitgedrukt en kun je het echt tastbaar gaan maken.

Mijn keus voor Colour&Spice is heel duidelijk, clean beauty vind ik heel erg belangrijk. Een verzorgingsproduct dat het lichaam voedt op alle niveaus. Zodra je Colour&Spice gaat gebruiken wil je niets anders meer, het is niet alleen de fantastische glow die je in de spiegel ziet, maar ook een energyboost niet alleen op je fysieke lichaam, óók energetisch. 

Ik ben niet alleen happy, ik ben zelfverzekerd en overtuigd dat de behandelmethode van Colour&Spice de wereld een stukje beter maakt.’